less

nu är jag less på all jävla skit som pågår i den här lilla stan. man blir hatad av folk man inte ens gjort något mot, man får fula kommentarer som man egentligen inte vet är sant. men det gör ont det gör det. att vakna upp varje morgon med ett meddelande där det står allt och lite till om hur ful man är eller hur äcklig och tjock man är. 
det sårar så mycket att all ens ork går åt till att tänka på det, alla bra tankar försvinner och man går med negativitet i huvudet hela tiden. konsekvenserna efter det kan bli väldigt hemska.
man känner sig död inombords, man vill bara gråta men då får man kommentarer om det också hur patetisk man är. men vad ska man göra när bägaren rinner över och man inte orkar bära på det nåmer?
10 ungdomar i sverige tar bort sig från denna värld pga att dom får fula kommentarer och ärligt inte orkar nåmer å detta händer varje år.
 
att inte vilja leva med sig själv och att man önskade att man var nån annan är sjukt jävla jobbigt för man vet att man kommer leva med sig själv i resten av sitt liv. jag har varit med om det här ett antal gånger men nu är jag less, jag har tagit emot eran skit alldeles för mycket nu. jag kanske har blivit en hårdare människa och jag släpper inte in folk så jävla lätt i mitt liv nåmer, det har gjort så att jag fått stora problem.
jag har mått skit för att jag gjort misstag för flera månader sen och det får jag höra varje dag, alla gör vi misstag men det gör oss inte till sämre människor bara för att handlingen på just det inte var så bra. 
man kan förändras och man lär sig av sitt förflutna, livet som tonåring är inte så satans bra som man trodde att det skulle vara, men ni behöver inte göra det sämre för någon som redan har det jobbigt.
 
det finns så mycket mer jag vill skriva men jag blir bara arg och ledsen. meningen med det här är att jag är less på all eran skit som sätts ut på folk. kan ni bara ta och sluta och lämna folk ifred, ni kan inte heller må så bra när ni hela tiden måste hacka på folk och göra deras liv till ett ännu mer helvete än vad dom redan har!
 
Det var allt för mig!
 
 

RSS 2.0